Ontdek onze 3 beste klusjes voor februari

Februari = liefdesmaand en bij Welbi gaat onze liefde uit naar iedereen. Denk dus zeker aan je partner, maar ook aan iedereen in jouw buurt.  Geen betere manier om dit te tonen dan allerlei klusjes uit te voeren die al veel te lang op de to do-lijst staan.

1. Ruim de leefruimtes op

In de winter leven we meer binnen en dat betekent dus ook meer rommel. Begin februari met een frisse start en breng je leefruimtes op orde. Wat wil je bijhouden? Wat heb je niet meer nodig? Plooit alles netjes op, verkoop door wat je niet meer nodig hebt en je huis voelt meteen een stuk frisser. 

2. Maak de tuin lenteklaar 

Ook in februari kan je al werken in de tuin. Denk maar aan het opruimen van afgevallen bladeren en takken, het onderhoden van de dakgoten... Ook sommige planten zoals rozen kan je eind februari al snoeien. Werk aan de winkel dus!

3. Geef de auto een wasbeurt

Met al het strooizout op de baan van de vrieskou kan je auto zeker ook een wasbeurt gebruiken. Metaal -dat in aanraking komt met zout kan heel snel gaan roesten. Gelukkig lost zout heel makkelijk op in water. Vergeet niet regelmatig het water te verschonen en gebruik een speciale autoshampoo om krassen te voorkomen.