Kom maar hier: nieuwe Welbi-song van Glen

Welbi gaat volop vooruit met een eigen popnummer Ên bijhorende videoclip. Het nummer is ingezongen door Glen Van Parys en heeft de titel 'Kom maar hier'.

Kom maar hier: zo heet de vierde single van Glen Van Parys uit Ruiselede. Het is een fris, origineel Nederlandstalig popnummer geworden, dat hij voor het eerst uitbrengt onder de naam Glen.

In Kom maar hier grijpt Glen, net als in zijn eerste single Morgen, terug naar thema’s die hem na aan het hart liggen: voor elkaar zorgen en elkaar dagdagelijks helpen waar mogelijk.

“Soms kan je dingen niet alleen en dan is het fijn om te weten dat je hulp aan iemand in je nabije omgeving kan vragen. Ik vind het belangrijk dat we voor bijvoorbeeld klusjes in huis bijspringen waar mogelijk,” vertelt Glen.

Het thema sluit mooi aan bij de boodschap van het deelplatform WELBI van vzw Curando. Via WELBI kan hulp gevraagd en aangeboden worden op een heel laagdrempelige manier. Glen maakte het nummer Kom maar hier op vraag van vzw Curando, om de boodschap van het deelplatform kracht bij te zetten.

Tekst en muziek werden geschreven door Bart Claus, in samenwerking met Steve Tielens die Glen professioneel begeleidt. Bij het nummer hoort ook een videoclip, die via sociale media en op MENT TV zal te bewonderen zijn. 

Kom maar hier is vanaf 15 mei 2023 te beluisteren en te bekijken via de gekende streamingdiensten, sociale media en op MENT TV. Alle verdere info en aanvragen voor interviews kunnen via glenvanparys@hotmail.com. Glen boeken voor al je feesten en evenementen? Dat kan eveneens via dit e-mailadres of 0472 54 69 39.