Iedereen Welbi: hulpvrager Robertine deelt haar verhaal

Robertine haar computer werkte niet goed meer, maar zou wou haar kinderen niet lastigvallen met haar probleem. De oplossing? Welbi!

Welbi snelt ter hulp

Mijn computer werkte niet goed meer. Ik ken niet veel van computers. Mijn kleinkinderen wilde ik er niet mee lastigvallen. Dankzij Welbi vond ik Luk. Hij woont in de buurt en heeft aangeboden om mijn computer weer gebruiksklaar te maken. Alles was snel geregeld en klaar. Als er nog wat scheelt, hoef ik Luk gewoon te contacteren.

Waarom gebruik je graag Welbi?

Ik vond de Welbi app heel handig. Nadat het mij eerst wat is uitgelegd, is dit heel vlot verlopen en een echte aanrader. Het gevraagde werd niet alleen gedaan door iemand die dit graag doet en er bijgevolg veel kennis over heeft, het is bovendien heel betaalbaar.

Ik durf zeggen: een win-win voor beide. Alles is gewoon heel vlug en aangenaam verlopen.