Iedereen Welbi: helper Els aan het woord

Welbi-helper Els testte het platform uit en hielp meteen iemand uit de nood in de tuin. Lees hier haar ervaring

Hoe heb je Welbi leren kennen?

Ik ken Welbi via mijn schoonzus. Ik vind dit een mooi initiatief om iets te kunnen bijverdienen in deze toch wel dure tijden, maar bovenal omdat ik zo ook mensen een plezier kan doen met werken of taakjes uit te voeren die ze zelf niet kunnen of niet graag doen.

Waarom help je graag via Welbi?

Ik vind het zeer handig dat ik via mijn smartphone direct en om het even waar kan kijken of er nieuwe zoekertjes volgens mijn interesse klaarstaan, daar krijg je dan ook een mail van.


Ik ben al ingegaan op een zoekertje bij een dame, hebben via welbi chatgesprekken gehad en ben een week daarop haar tuin gaan onderhouden. Ze was zeer tevreden over mijn werk, en ik over haar vriendelijkheid. Ik kreeg er ook koffie en een babbeltje bij. Het was even zoeken hoe te werken met de app, maar kon terrecht bij Welbi met mijn vragen. De betaling was na 5 werkdagen gestort op mijn rekening, dus prima in orde.