Hij komt, hij komt... de nieuwe versie van de app

Onze beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van iedereen wordt binnenkort in een nieuw jasje gestoken. Zo wordt het nog makkelijker om mensen in jouw buurt te helpen of geholpen te worden. Wij zijn alvast benieuwd, jij toch ook?

Automatische login

Voel jij ook telkens opnieuw de lichte frustratie bij het inloggen op de app? Elke keer dat mailadres intypen en wat was het wachtwoord nu weer? Binnenkort is dat verleden tijd! De nieuwe versie van de app onthoudt jouw gegevens. Makkelijk toch! 

Van e-mail naar app in 1 klik

Krijg je nu een Welbi-mail in je mailbox in verband met een zoekertje of jouw profiel, dan moet je nu zelf naar de app gaan om daar de meldingen verder op te volgen. In de toekomst besparen we jou deze onnodige stap en word je rechtstreeks met 1 klik vanuit je e-mail naar de app doorverwezen. Zo hou je nog meer tijd vrij om mensen te helpen.

Inspiratie nodig? We helpen je op weg!

Wil je wel helpen, maar weet je niet goed met welke dienst en twijfel je wat het juiste tarief is? Met onze vernieuwde app helpen we je graag mee op weg. Bij het aanbieden van een dienst verschijnt een prijsvoorstel gebaseerd op het gemiddelde uurtarief.

We geven je alvast graag wat inspiratie mee, zo kan je direct aan de slag.