Welbi helpt: 5 onmisbare tips om meer water te drinken

Februari is tournée minerale-maand! Om jouw goede voornemens te kunnen volhouden, helpen we je graag een handje met onze 5 onmisbare tips. Lees snel verder!

Start je dag met een glas water

Begin 's morgens met een glas water.Zet een glas of flesje water naast je bed, zodat je het binnen handbereik hebt. Je hebt namelijk tijdens je slaapuren niets van vocht binnengekregen en je lichaam kan wel wat water gebruiken.

Neem water mee

Zorg ervoor dat je altijd een flesje water meeneemt of bij de hand hebt. Deze snelle dorstlesser brengt je nite in de verleiding om ongezonde varianten te drinken. Trakteer jezelf gerust op een mooie drinkbus.

Zet een alarm of gebruik een waterapp

Wil je wel meer water drinken, maar vergeet je het gewoon? Zet dan een alarm of wekker.Er bestaan ook heel wat apps die  je eraan herinneren dat het tijd is voor een glas water.

Voeg een extra smaakje toe

Heb je al eens water met aardbeien, munt of citroen geprobeerd? Dat is lekker fris en geeft een uniek smaakje aan je water. Laat je inspireren door tal van voorbeelden op het web. 

Eet waterrijke dingen

Lukt het niet om voldoende water te drinken, eet het dan. Heel wat groenten en fruit bevatten een grote hoeveelheid water. Denk maar aan komkommer, watermeloen...